Ny återförsäljare i Veberöd

Jag blev nyligen kontaktad av Bosse från Cykel o Sånt i Veberöd.

De hade sett mina katilock hos Göstas Cyklar i Ystad och ville gärna bli återförsäljare.

Sånt gillas och de har dessutom valt att köpa in några av mina #rosahoppet katilock och bidrar därmed till insamlingen till Cancerfonden – tummen upp för det!

oktober 8, 2016

Test o överlämning

Nu ska jag bli klokare – Caroline sitter här och försöker lära mig WordPress – snart släpps jag på egen hand.

Så blir det några fel, så får ni ha överseende med detta!

IMG_0158

augusti 7, 2015

Malmö Stad

Jag har i sommar fått äran att leverera 100 st katilock till Malmö Stad.

Mina katilock är ett hållbart och klimatsmart alternativ att marknadsföra sig på.
Tillverkas i Sverige, inga krav på stora mängder och snabba leveranser.
Kontakta mig gärna om det låter intressant!

malmo.se

juli 27, 2015

Arbetet går framåt

Arbetet går framåt och idag har jag fått mina produktbilder av Caroline. Jag sökte efter genomgående bakgrund och storlek på mina bilder så att ingen av mina katilock skulle få mer tyngd än någon annan. Svårt att välja, för alla är lika bra! Nu har jag ett stort galleri med fina bilder och jag vill använda allihopa. Kanhända byter jag ut dem längre fram. Jag har även en instruktionsvideo på gång som visar er hur man snabbt och smidigt trär sin katilock över cykelkorgen. Den är informativ och inte längre än 30 sekunder! Den har ni tid att titta på, eller hur?

 

IMG_0373

 

juli 12, 2015

Ny hemsida!

Nu har jag äntligen fått en ny hemsida!

Jag har i sommar fått hjälp av en ung tjej som jag träffat genom min träning. Caroline Gustafsson heter denna unga begåvning. Hon håller just nu på att utbilda sig till Visuell Grafisk Kommunikatör och behövde någon gammal hemsida att sätta tänderna i. Min gamla egenkomponerade hemsida var en perfekt start för henne.

Vi kom överens om att Caroline skulle skapa ett inbjudande och modernt utseende för min nya hemsida, givetvis i samråd med mig gällande färg och stil. Caroline funderade, fotade, filmade, designade och kodade…till slut var vi båda två väldigt nöjda.

Nu kan jag (med tips och hjälp från Caroline) lätt och enkelt uppdatera texter och bilder på egen hand via WordPress. Hemsidan är responsiv, vilket innebär att den även fungerar på din platta eller i din telefon.

Fantastiskt, eller hur – visst blev det bra, jag är väldigt nöjd – Tack Caroline!!

new_webpage

juni 17, 2015